به گزارش ایسنا، سیروس وطنخواه مقدم با اشاره به موانع و چالشهای پیش روی توسعه حوزه انرژیهای تجدیدپذیر، افزود: از مهمترین چالشهای این حوزه میتوان به عدم رقابتپذیری تجدیدپذیرها با منابع فسیلی، قیمت غیر واقعی انرژی در کشور، موانع نهادی و سیاستگذاری و پتانسیلسنجی ناکافی و غیردقیق اشاره کرد.
وی با تاکید بر این که در این حوزه هیدروژن و پیل سوختی از حوزههایی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: حمایتهای مختلف و متنوعی توسط ستاد در حوزه پیل سوختی انجام شده است. حمایت از مراکز آموزشی و پژوهشی برای اجرای 47 پروژه و تجهیز 12 آزمایشگاه پیل سوختی از جمله این اقدامات است.
وطنحواه، طراحی و ساخت استک 100 واتی پیل سوختی پلیمری و طراحی و ساخت استک 50 واتی پیل سوختی اکسید جامد را از دیگر دستاوردهای حمایتی این ستاد نام برد.
دبیر ستاد انرژیهای تجدیدپذیر از همکاری این ستاد با شرکت اتریشی خبر داد و اظهار کرد: در این همکاری اجرای یک پروژه عظیم برنامهریزی شده است.
وی با بیان این که باید از تمام پتانسیلهای کشور در این حوزه برای توسعه استفاده کنیم، گفت: باید زمینه برای فعالیت بیشتر بخش خصوصی در این عرصه فراهم شود و اقداماتی همچون ارتقای سطح فعالیتهای علمی به سمت تجاریسازی، تلاش برای ایجاد ساز و کار همافزا و کمک برای صنعتی شدن فعالیتهای این حوزه، افزایش سرعت فعالیتها و بازنگری و بهروزرسانی سند راهبردی پیل سوختی با همت بیشتری انجام شود.
همشهری آنلاین: دبیر ستاد توسعه فناوری انرژیهای تجدیدپذیر معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری، اجرای۴۷ پروژه و تجهیز ۱۲ آزمایشگاه پیل سوختی را از اقدامات این ستاد نام برد و گفت: علاوه بر آن اجرای یک پروژه عظیم با یک شرکت اتریشی را در دستور کار داریم.
کد خبر 370389
نظر شما